Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kurssipaikka

Kurssi järjestetään Oriveden kaupungissa kulttuuriosuuskunta Pro Oriveden ylläpitämällä Oriveden Kampuksella, reilut 40 kilometriä Tampereelta koilliseen. Kampus sijaitsee Oriveden keskustassa Längelmäveden tuntumassa. Kampus tarjoaa perinteikkään ympäristön musiikin tekemiseen ja ulkoilemiseen.

Kampuksen osoite on Koulutie 5, 35300 Orivesi.

Kuva: Jussi Valkeajoki

 

 

Paikalle tuleminen

Orivedelle on erittäin hyvät liikenneyhteydet. Junamatka Helsingistä kestää reilut kaksi tuntia. Oriveden rautatieasema sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Kampukselta, osoitteessa Asematie 15. Oriveden keskustan ja rautatieaseman välillä toimii liityntäliikenne, kutsuttuna liikennöivä Nyssykkä. Auto liikennöi kutsusta sille laaditun aikataulun mukaan. Kuljetus tilataan etukäteen joko soittamalla tai tekstiviestillä viimeistään 1h ennen Nyssykän aikataulun mukaista lähtöä numerosta 040 350 1456. Huom. kuljetus aamun ensimmäiselle junavuorolle on tilattava viimeistään edellisenä iltana klo 22.

Muutaman sadan metrin päässä Kampuksesta on taajamajunaseisake. (Orivesi keskusta), jonne pääsee Tampereen lähijunilla.

Kampus sijaitsee muutaman sadan metrin päässä linja-autoasemalta ja valtatien 9 pikavuoropysäkiltä.

Omalla autolla matka-aika Helsingistä on reilut kaksi tuntia (195 km).

Majoitus ja ruokailut

Kurssilla on useita majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita sekä muutama kolmen hengen huone. Pääosassa huoneita on oma suihku ja WC. Osassa kahden huoneen välissä on huoneiden yhteinen WC ja suihku käytävällä. Osassa huoneita on sekä WC että suihku käytävällä. Liinavaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Uimapyyhkeen voi ottaa erikseen. Majoitustilojen yhteydessä on yhteistilat, joissa on varusteina liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin/vedenkeitin sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineitä (oma tiskaus).

Kampuksella ruokaillaan Kampuksen ravintolassa. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja  päivällinen. Ateriat toimittaa ulkopuolinen ravintoloitsija. Erikoisruokavaliot ilmoitetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Maidoton, laktoositon, gluteeniton ja kasvisruokavalio sisältyvät hintaan. Näitä moninaisemmasta ruokavaliosta jätetään hinnankorotusvaraus.

Kampuksen yhteystiedot

Oriveden Kampus
Koulutie 5, 35300 Orivesi

e-mail: info [at] orivedenkampus.fi

Puh. 045 263 7673 tai 045 258 0848
www.orivedenkampus.fi